Om- og tilbygning

Gennem vores mange år i branchen har vi oparbejdet en erfaring, som gør os i stand til at stå for hovedentreprisen på både store og små opgaver.

Om- og tilbygning til hus

Tømrerfirmaet Bork og Burkal ApS i Kolding tilbyder alle former for ombygninger, tilbygninger og renovering til private og erhverv.

Har I brug for en ombygning indendørs for at få en anden rumfordeling, skal der opføres en tilbygning som eksempelvis en carport, eller trænger boligen generelt bare til en renovering? Uanset hvad I har brug for, så kan vi levere den renovering, ombygning eller tilbygning, som I ønsker til boligen eller erhvervsbygningen i Vejle, Kolding, Haderslev, Fredericia eller omegn.

Ombygning

Gennem livet opdager vi, at vores behov ændrer sig. Hvor vi før havde god brug af to eller tre børneværelser, står vi nu pludselig med nogle kvadratmeter ekstra, når børnene er flyttet hjemmefra, men det kan en ombygning råde bod på.​

Måske skulle man lægge væggene ned og få sig den hjemmebiograf, man længe har ønsket sig? Eller måske en udvidelse eller ombygning af stuen? Uanset hvad vil en ombygning give mere glæde ved huset, nye anvendelsesmuligheder og fornyet komfort.

Ny tilbygning til hus

Hvis pladsen er ved at blive lidt for trang til familien, så kan vi sørge for en tilbygning i samme materialer som resten af huset, eller i andre materialer, men så tilbygningen passer ind i helhedens udtryk.

​Det betyder, at tilbygningen æstetisk falder ind med det eksisterende byggeri, og dermed får du en flot løsning, uanset om det er et soveværelse eller et kontor, stue eller andet, du mangler kvadratmeter til. Tilbygningen isoleres naturligvis efter alle forskrifter, så du får en god og energirigtig tilbygning.

Renovering af hus

Der kan være mange årsager til at ønske sig en renovering af ens hjem. Måske skal køkkenet udvides, loftet hæves, måske skal der etableres et lille værksted ude i carporten eller en anden form for renovering, som kan bringe nyt liv til hjemmet.

Vi kan tilbyde alle former for renovering, og vi sikrer dig et resultat i højeste kvalitet, som er med til at gøre dit hus endnu mere attraktivt både for dig selv og eventuelle købere.

Hovedentreprise

Gennem vores mange år i branchen har vi oparbejdet en erfaring, som gør os i stand til at stå for hovedentreprisen på både store og små opgaver.

Vi har en række samarbejdspartnere inden for de øvrige håndværksfag, der holder samme høje standarder inden for kvalitet og service, som vi gør, og derfor er du garanteret et professionelt og fremtidssikret resultat med os som hovedentreprenør.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud allerede i dag

Hos Bork & Burkal ApS fører vi dine ideer og drømme ud i livet, og du er velkommen til at kontakte os for rådgivning og et forpligtende tilbud.

Vi udfører ombygning, tilbygning og renovering i hele Trekantsområdet og har især mange kunder i Kolding, Fredericia, Haderslev og Vejle.

(+45) 20 15 68 55
casper@borkburkal.dk