Gulve og lofter

Vi ved alt om, hvordan underlag og strøer skal lægges.

Nyt gulv og loft – Gulvlægger i Kolding

Vi ved ikke, om det er et særkende for os danskere, at vi går meget op i gulve.

Ikke alene går vi på dem – valget af gulve kan være en jungle at komme rundt i. For der er så mange muligheder inden for gulvbelægning.

Speciale i trægulv

Som tømrerfirma gør vi ikke så meget i fliser og klinker, men når det handler om trægulve, kan vi nemt præsentere kunderne for et par hundrede muligheder. Prøv at tænke lidt i et fremtidsperspektiv. Kan jeg lide dette gulv også om 10 – 20 år? Kan det slibes og dermed fornyes (gulve er også mode, og i perioder vil alle have dem i lyst lud-look, mens det i andre perioder skal være mørke træsorter. Eller skal det nu det?

Lad gulvet blive lagt af professionelle

Heldigvis er der så mange muligheder inden for gulvbelægning og loftarbejde – og valget er dit. Det er jo dig, der betaler. Lad gulvet blive lagt af professionelle. Vi ved alt om, hvordan underlag og strøer skal lægges. Der er ikke noget, der kommer til at knirke her – og hvis der alligevel skulle komme noget ad åre, klarer vi også det.​

Har loftet revner eller skal det bare friskes op?

Lofter set med tømrerøjne handler mest om træ, plader i forskellige formater og udformninger samt i gips. Du kan få et loft, der står så glat som en barnenumse eller et rustikt træloft, hvor du kan se knaster med mere. Vil du have et loft med stukkatur, klarer vi også det. Hvert loft til sit rum, mener vi.

(+45) 20 15 68 55
casper@borkburkal.dk