Nyt tag og tagdækker

Hos Bork & Burkal ApS har vi årelang erfaring som tagdækker med at lægge nye tage samt arbejde med diverse typer tagdækning.

Tagdækker i Kolding​ til nyt tag

Nyt tag eller renovering af eksisterende tagdækning? Vi sikrer dig den rigtige løsning som tagdækker i Vejle, Kolding, Haderslev, Fredericia og omegn.​

Intet holder for evigt, siger et gammelt ordsprog, og det gælder også for tag. Derfor vil det på et tidspunkt være tiltrængt med et nyt tag på boligen eller bygningen.​

Hos Bork & Burkal ApS har vi årelang erfaring som tagdækker med at lægge nye tage samt arbejde med diverse typer tagdækning for både private og erhverv, hvilket sikrer dig et holdbart kvalitetsresultat.​

Tagdækker til alt i tagdækning

Det omskiftelige danske vejr er hårdt ved taget, så en udskiftning eller renovering af tagdækning er nødvendigt på et tidspunkt.

Uanset hvilken type tagdækning, som pryder dit hus, og hvad enten det er udskiftning eller renovering af tagdækningen, har vi en tagdækker til at udføre tagarbejdet. Vi har ekspertisen til at arbejde med alt fra tegl til tagpap.

Hvorfor nyt tag? – en skarp pris

Et nyt tag koster naturligvis penge, men i langt de fleste tilfælde er det faktisk en rigtig god investering på flere parametre.

Det er blandt andet en klar værdiforbedring af en ejendom, at taget er nyt og sundt. I forbindelse med lægningen af det nye tag, kigger din tagdækker på spær og lægter efter i sømmene, og det er let at efterisolere – det kan altid betale sig at have god tagdækning.

Nye lægter, et vandtæt tagunderlag eller undertag, som det også kaldes og endelig taget. Det ser godt ud, og læg mærke til, at når først den ene på vejen har fået nyt tag, så kommer der hurtigt andre til, der også vil have en tagdækker på besøg til nyt tag på huset.

(+45) 20 15 68 55
casper@borkburkal.dk