Energirenovering og rådgivning

Bork & Burkal ApS er energirådgivere med uddannelse fra Grøn Erhvervsvækst i Kolding Kommune.

Energirådgivning om energirenovering i Kolding, Haderslev, Vejle, Fredericia og omegn

Nyt bygningsreglement, nye krav til energiforbrug, nye byggemetoder. Det er alt sammen noget, som med god grund er i fokus for tiden. Lad os hjælpe med energirenovering. Der er mange penge og store mængder CO2 at spare med en energirenovering, og her har vi ekspertisen til at bidrage med professionel energirådgivning.

Hvad kan energirenovering gøre?

  • Værdien af din bolig stiger
  • Der vil komme en markant besparelse på varmeregningen
  • Energirenovering kan udføres i forbindelse med andre opgaver på boligen

Komplet energirådgivning

I vores energirådgivning lægger vi vægt på at give en helhedsvurdering af boligen for at kende det fulde udbytte af en energirenovering. Vi foretager grundige vurderinger af isoleringen i alle dele af boligen, så vi ved ca, hvor der mangler efterisolering, og ikke mindst, hvor meget der mangler.

Uddannede energirådgivere

Bork & Burkal ApS er energirådgivere med uddannelse fra Grøn Erhvervsvækst i Kolding Kommune. Vi kommer gerne ud til jer med energirådgivning samt vejledning om, hvor der kan sættes ind i netop jeres hus. Vi kommer gerne med et tilbud på de former for energirenovering, der vil kunne løfte besparelserne hos jer til nye højder.​​

Dæk prisen på energirenovering med et lån

I mange tilfælde kan man energirenovere uden at skulle have en krone op af lommen. Beregninger viser, at der typisk er ca. 30 procent at spare på energiforbruget ved en investering på ca. 200.000 kr. Herudover kommer der jo tilmed en højere komfort ved bl.a. bedre indeklima, bedre varme m.v. Det er altså svært at finde argumenterne for ikke at få foretaget en energirenovering.

Kontakt os for energirådgivning

Bor du i Vejle, Fredericia, Haderslev, Kolding eller omegn, og ønsker du yderligere information om energirådgivning og energirenovering, er du velkommen til at kontakte os her. Sørg for at udnytte potentialet for besparelser på varmeregningen med energirenovering af jeres bolig.

(+45) 20 15 68 55
casper@borkburkal.dk