Isolering og efterisolering

Vi er certificeret energirådgiver og kan rådgive om energirenovering, hvilket betyder, at vi har ekspertisen til at rådgive.

Renovering i Kolding​

Med den rette isolering og efterisolering kan dit hus få et bedre indeklima, og der er mange penge at spare for både private og erhverv.

For ikke så voldsomt mange årtier siden kunne man ude på landet finde huse med en-stensvægge, vinduer med blot ét lag glas og ingen isolering på loftet, hvilket gjorde det så godt som umuligt at varme huset op i de kolde måneder.

Vandet har drevet ned ad væggene gennem vintrene, og rummene har været fyldt med bronkitisk hoste, men med professionel isolering og efterisolering kan vi sørge for, at det aldrig bliver tilfældet i dit hjem eller i din virksomhed i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev eller andre steder Trekantsområdet.

Isolering med glas- og stenuld

De uisolerede huse fik for alvor problemer under oliekrisen i 1970’erne, hvilket gav et boom i efterspørgslen på efterisolering og isolering af huse. Der blev lagt isolering på lofter og blæst isolering ind i hulmure.

Det er vigtigt, at isoleringsarbejdet udføres korrekt første gang, og det er du garanteret hos Bork & Burkal ApS. Vi har mange års erfaring med isolering og efterisolering, og derfor kender vi også til alle lovkrav omkring isolering af nye huse samt efterisolering i forbindelse med renovering af eksisterende bygninger.​

Efterisolering og isolering med energirådgivning

Vi er certificeret energirådgiver og kan rådgive om energirenovering, hvilket betyder, at vi har ekspertisen til at rådgive omkring, hvordan du får den optimale isolering, og vi kan undersøge, hvor i boligen der eventuelt mangler efterisolering.

Vi foretager altid en grundig vurdering i forhold til eventuelt eksisterende isolering, så vi sørger for den helt korrekte mængde isolering. Derudover følger vi op i tiden efter og tjekker vores arbejde.

Efterisolering & isolering tilbydes i Kolding, Vejle, Haderslev & Esbjerg

Vi arbejder primært i Kolding – Horsens-området men kører også længere væk. Ring og hør mere om isolering og efterisolering.

(+45) 20 15 68 55
casper@borkburkal.dk