Vinduer og døre

Vi er uddannet VELFAC VinduesMester, hvilket betyder, at du er garanteret montering af nye vinduer i højeste kvalitet.

Vinduer & døre i Kolding​

Skal du have udskiftet jeres vinduer eller døre med nyere?

Er det ved at være et par år siden, dine døre og vinduer så flotte ud, så lad Bork & Burkal ApS sørge for nye døre og vinduer i dit hjem eller i firmaet.

Udskiftning af vinduer og døre er en af vores kernekompetencer, og vi har mange års erfaring på området. Vi kan løse alt fra reparation og renovering af gamle vinduer og døre til montering af nye, og som uddannet energirådgiver kan vi give dig kyndig rådgivning omkring fordele og ulemper ved at udskifte eller reparere døre og vinduer.

Mange typer vinduer​

  • Vedligeholdelsesfrie vinduer i aluminium med træ
  • Vinduer i træ
  • Plasticvinduer

Vinduerne kan leveres vedligeholdelsesfrie, fx med aluramme ude og træramme inde. Plastvinduer har godt af noget speciel voks, så helt at undslippe arbejde kan man ikke, og vælger du træ, skal der males eller olieres. Der findes et hav af muligheder, og Bork & Burkal ApS leverer dem naturligvis også fremstillet efter de præcise mål til dit hus.

VELFAC vinduesmester

Vi er uddannet VELFAC VinduesMester, hvilket betyder, at du er garanteret montering af nye vinduer i højeste kvalitet. Faktisk har vi også undervist i montering af VELFAC-produkter, så du kan trygt regne med, at dine vinduer er i gode hænder hos os.

Det er dog ikke kun VELFAC-produkter, vi arbejder med. Vi kan levere og montere alle slags vinduer uanset producent, så du kan få præcis den løsning, som du drømmer om.

Nye vinduer og døre i dit hus?

Døre lægger meget ”personlighed” til et hus. De fleste kender de kønne fotogene døre i Tønder, men mindre kan også gøre det. Vi kan sikre dig nye døre, som både løfter huset æstetisk og samtidig bidrager til en bedre isolering af boligen.

Udskiftning af vinduer & døre i hele Kolding og omegn

Måske var det smart i disse indbrudsplagede tider af få en dør med en særlig lås, der vil volde selv eksperter problemer at bryde op. Lad være med at spare på døre inde som ude. Når alt det andet er flot, er det en skam med døre i billige materialer og udførelse.

Så kontakt os for et uforpligtende tilbud på nye døre og/eller vinduer i Haderslev, Kolding, Fredericia, Vejle og omegn.​​

(+45) 20 15 68 55
casper@borkburkal.dk