Tømrer, Snedker & byggeri med stil. Vi er din tømrer i Kolding og omegn!
Telefon: 20 15 68 55

Kunderne siger

Thomas og Casper og deres folk er nogle hyggelige fyre at have gående. De har god humor og er gode til at spørge ved uventede problemer, samt give råd til løsningsforeslag.
De har været gode til at hjælpe os med at koordinere hvornår de forskellige faggrupper skulle bruges. (rækkefølge)

Derudover har de været meget flinke til at fortælle og give råd til hvordan vi skulle lave forskellige løsninger på det indvendige vi selv har bygget op.
Vi er meget tilfredse med det arbejde der er udført, og synes at vores behov/ønsker er blevet tilgodeset.

Hvis vi på et senere tidspunkt skal have udført en opgave vil vi helt sikkert tage kontakt til dem igen.
Vi giver dem vores bedste anbefalinger.

Søren

Flot, at alle aftaler, tilbagemeldinger og kommunikation m.v. med firmaet kører, som de skal. Et højt fagligt niveau og god service gør blot oplevelsen endnu bedre. Ud over det var firmaets rådgivning om istandsættelse af en ejendom bare helt i top. Her viste Bork & Burkal, at de forstår sig lige så godt på kunder som på håndværk og kunne ramme plet med den helt rigtige løsning for lige netop mig som kunde. Flot, hatten af og stor ros.

Marianne

Vi har brugt Bork og Burkal flere gange og kan varmt anbefale dem.
De leverer super flot kvalitetsarbejde og overholder aftaler.

Per

Vi har haft Bork & Burkal -----primært Casper til at renoverer et gammelt byhus fra 1884. Casper gav et meget detalijeret tilbud på projektet og hvad der var aftalt i buddet holdt stik med den endelige regning.Der kom som ventet med et gammelt hus nogle ekstra poster til hen ad vejen,og vi blev løbende gjort opmærksomme på dem.
Det var et MEGET stort projekt ,som krævede nedrivning af vægge ,etablering af nye skillevægge ,samt etablering af nye badeværelser og køkken og nye vinduer .....
Færdiggørelsen af projektet blev af forskellige årsager en del forsinket og noget af arbejdet blev ændret ,men vi er meget tilfredse med det endelige resultat.
Gennem hele forløbet har Casper været villig til at hjælpe os med at opnå de ønsker vi havde samt rådgivet os hen ad vejen.
Bork og Burkal arbejder iøvrigt sammen med et rigtig godt team af VVS ,Elektriker,murer og maler...
I bliver kontaktet når vi skal ha lavet kælderen :)​

Lise

kulle have renoveret vores kvist på huset var ikke klar over hvem vi skulle få det lavet af men havde hørt om Bork&Burkal af nogen venner og vi kan kun give dem De bedste anbefalinger.
Alt hvad vi havde aftalt blev over holdt.

Lone & Henning