Tømrer, Snedker & byggeri med stil. Vi er din tømrer i Kolding og omegn!
Telefon: 20 15 68 55

Kunderne siger

Fra første møde med Thomas havde vi klart fornemmelsen af, at det var en håndværker der var til at stole på.

Der blev lyttet seriøst til vores ønsker, og i fællesskab kom vi frem til nogle gode løsninger, alt imens der gives god professionel rådgivning.
Tilbudet modtog vi hurtigt, og til den rigtigt pris.
Alle er venlige og i mødekommende og altid med et smil på læben og en frisk bemærkning, der leveres godt og gedigent håndværk af høj kvalitet, både af Thomas og Casper men også af lærlingene.
Vi er yderst tilfredse med samarbejdet med Bork & Burkal, og vil helt sikkert benytte firmaet igen, og kan kun give vores varmeste anbefalinger.
Tak for et godt samarbejde

Jan & Mette

Vi kan kun sige mange tak for rigtig godt stykke arbejde,vi kan kun anbefale at prøve dem når man skal ha`noget lavet, det kommer man ikke til at fortryde.

Jens & Bodil

Vi har været super tilfredse med din meget kompetente rådgivning undervejs i forløbet, og at du har holdt os så godt informeret løbende. Du/I er den bedste håndværker vi nogensinde har benyttet på tværs af alle fag. Godt gået, og vi vil absolut både anbefale jer, og komme tilbage, for vi skal sikkert nok få et behov på et andet tidspunkt. :)

Lena & Jens

Vi har brugt Bork og Burkal flere gange og kan varmt anbefale dem.
De leverer super flot kvalitetsarbejde og overholder aftaler.

Per

Jeg var derude i går, og jeg synes, det er blevet enormt pænt. Jeg gik og tænkte på, at det virkelig gør en forskel, at der er ”rigtige” håndværkere på med høj faglighed. Og det er dejligt, at de udviser ansvarlighed og har overblik og rydder op efter sig – det er skam ikke nogen selvfølge.
Smukt, at du holder overslaget, selv om jeg kunne forstå på Dominique, at både den gamle beton og skævhed i terrassens dæk gav uforudsete udfordringer.
Jeg sagde til Dem i går, at jeg er rigtig glad for resultatet, men du må godt hilse og sige det en gang til.

Marianne